,,TART,, cesto Nech sa páči, máme tu recept na chrumkavé a tenučké cesto, ktoré roztlačíme do formy na pečenie a následne môžeme naplniť rozličnými...
Čo máme s tými jednodruhovymi bezlepkovymi múkami?A tu je TO čo som zistila a zároveň je to odpoveď na to “čo máme s tými jednodruhovými prirodzene bezlepkovými múkami” a tiež odpoveď na zlo
Miesenie a tvarovanie cesta do ošatkyako pracujem s nakysnutým cestom a tvarujem ho na uloženie do ošatky
U Dobrožrúta X DobrodvorMy sme vrámci tohto webu nechali ožiť aj Dobrožrúta, teda jeho originálne receptúry. Postupne pridáme všetky balíčky s 70. receptúrami, ktor
Dobrožrútsky ,,tvaroh,,(vegan)ako si pomerne jednoducho vyrobíte náhradu tvarohu v sladkej forme. Bez lepku, bez laktózy, iba z rastlinných surovín.
Miešanie vlastnej múčnej zmesiTento príspevok je vlastne jednoduchá, ale dôležitá informácia pre každého kto si chce piecť domáci chlieb, alebo pečivo bez lepku. Aby...
Ako vyrobiť džem?Stalo sa Vám, že ste dostali chuť na chlebík s džemom? Alebo Vám chýba džem na potretie koláču, perníku? Prípadne by ste si radi osladili ka
(Nie) som pripečený Odkedy sme zatvorili našu pekáreň U Dobrožrúta v Bratislave, veľa sa toho v mojom živote zmenilo. To, čo sa nezmenilo je, moja láska k peč
Kŕmenie kváskuKvások je kľúčovou surovinou pri príprave chlebov alebo pečiva. V tomto blogu si priblížime množenie alebo aj ,,kŕmenie,, kvásku. V našom...