top of page
dobrozruti

U Dobrožrúta X Dobrodvor

U Dobrožrúta v Bratislave bola remeselná bezlepková pekáreň a cukráreň spojená s bezobalovým obchodom.



5 rokov tešila ľudí v Bratislave a 5 rokov túžili ľudia z iných častí Slovenska, aby bol Dobrožrút aj tam. Až v momente keď sme zatvorili v to leto nám skrsol (bláznivý, ale to je u nás celkom bežné) nápad!


A odvtedy ubehlo vyše 1,5roku, priority práce sa menili, ale vízia zostala! A tak, takto skoro na konci tohto roku, pred magickým slnovratom v čase kedy sa ľudia obdarúvajú prichádzame s webom www.dobrodvor.sk



A nie, nie je to obyčajný web dobrodvoru. My sme vrámci tohto webu nechali ožiť aj Dobrožrúta, teda jeho originálne receptúry. Postupne pridáme všetky balíčky s 70. receptúrami, ktoré roky tvorili kow how U Dobrožrúta. Recepty na všetky kváskové chlebíky, malé slané aj sladké kváskové pečivá, zákusky ó áno kremeše aj špice či veterníky a vaše milované best selleri ako bublokoláč, mišo či banana bread..


Všetko bezlepkové, vegánske a bez bieleho cukru. Podelíme sa aj o výrobu dobro “polotovarov” ako dobrožrútsky tvaroh, džemy a rôzne plnky, ktoré ako si dobre pamätáte sme všetky vyrábali.


A teraz už je jedno či si z Bratislavy, Košíc alebo žiješ v Brne, tvoj receptár ti bude kedykoľvek k dispozícii.


Tiež sme pridali možnosť konzultácie s Matúšom, pre všetkých, ktorý zvažujú otvorenie bezlepkovej pekárne. Rád odovzdá všetky informácie vrámci zariadenia nielen efektívneho, ale aj ekonomického, tvorby smien, administratívy. Budeme radi, ak bezlepkové pekárne začnú pribúdať.



Vrámci eshopu pribudnú postupne produkty, ktoré sú v receptoch a je ťažšie ich zohnať, tiež naše vlastné zmesy. Rôzne čarovnosti a značky, ktoré ľúbime. Tiež nami vytvorené produkty a krásny merch.


Dobrožrút pozdravuje a teší sa na vaše fotky vlastného dobrožrútskeho chlebíka.


Dada a Matúš

コメント


bottom of page